Nieuwsbrief!


 

Nieuwsbrief Maart 2017

Nieuw: Boer Theun

Het aankomende seizoen kunt u bij ons overnachten in de nieuwe vakantiewoning genaamd Boer Theun. De vrijstaande woning is geschikt voor twaalf tot veertien personen. Door de ligging van de woning heeft u veel privacy en door het ruime uitzicht kunt u genieten van de natuurlijke taferelen, bijvoorbeeld de pracht van het Tjeukemeer maar ook van de wind en de koeien in de wei. “Droomt u al weg bij dit idee?”
Website Vakantiewoning Boer Theun

 

Vakantieveiling

Ons arrangement “Koeknuffelen Deluxe” wordt het komende jaar weer aangeboden op vakantieveiling.nl. Op deze veilingsite kunt u bieden op dit arrangement voor twee personen. Wanneer u het hoogste bod heeft, wint u de veiling en kunt u de waardebon verzilveren voor één van onze koe-knuffeldagen. “Bieden op een onvergetelijke ervaring!”

Arrangement Koeknuffelen Vakantieveiling.nl

 

Fryslân card: gratis OV-kaart voor toeristen 

Vanaf 16 april start er in onder andere het Friese merengebied een pilot met een OV-kaart voor toeristen. Deze zogenaamde FryslânCard is een gratis dagkaart die gebruikt kan worden in een groot deel van het openbaar vervoer in Friesland door Arriva. Toeristen die overnachten in de gemeenten Súdwest-Fryslân, de Fryske Marren, Opsterland of Ooststellingwerf én waarvan de verblijfsaccommodatie deze kaarten uitgeeft, kunnen gebruik maken van deze kaart. Let op: deze OV-kaart is niet overal in deze gebieden verkrijgbaar. 

Meer informatie over de gratis OV-kaart voor toeristen

 

STAY Okay!

Stay Okay, een hostelketen in Nederland, heeft Koeknuffelen uitgekozen tot het bijzonderste uitje in de regio Friesland. Astrid Beentjes won met de prijsvraag 'Logeer je gek' van Stay Okay een jaar lang logeren in één van hun hostels. Op de vraag: “Welke hotspots moet je echt ontdekken in de buurt van een Stayokay locatie?” antwoordde Astrid dat Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen dit was, vlakbij Stay Okay Heeg. 

Prijsuitreiking "logeer je gek!"

 

 

Blog: Beleef de boerderij en Lepeltje-lepeltje

Heeft u de nieuwste blogs “Beleef de boerderij!” en “De dag dat ik lepeltje-lepeltje lag met een koe” al gelezen? Deze vaste rubriek wordt maandelijks geplaatst op onze Facebookpagina en website.

Blog op FacebookBlog op Boerderijrecreatie.nl