overzicht

Historische Escaperoom Friesland. Zoek de de ...

prijs p.p. v.a.

20
00
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst_2020

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Koeknuffelen

BBQ / Buffetten

Wie is de mol

Historische Escaperoom


Een historische escaperoom in een 150 jaar oude stelpboerderij.

Bij deze escape room doe je een zoektocht door de kamers van de oude boerderij, je bent op zoek naar de juwelen van Beppe Afke. Hierbij heeft elke kamer zijn eigen code tot de juwelen van Beppe Afke te vinden.

 

 • Mogelijk vanaf 2 personen tot 42 personen

 • De tijdsduur: +/- 2 uur Inclusief het vertelde verhaal.

 • Ook geschikt voor Engels en Duits sprekende gasten.
 • Er is in de escaperoom een toiletgelegenheid en u kunt de escaperoom op ieder moment verlaten. 
 • Deze activiteit is coronaproof 

 

 

" DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE "

Escape room Friesland “De Juwelen van Beppe Afke” in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?......... U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij en om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met twee drankjes.

 

Het is een omgekeerde escape room, je maakt samen met je collega's, familie of vrienden een dwaal tocht door de kamers van de oude Stelpboerderij elke kamer heeft zijn code totdat de juwelen worden gevonden.

 

 

Escaperoom de Luxe: start met koffie/thee en oranjekoek en een drankje naar keuze € 25,00 per persoon

 

Geschikt voor 

Deze activiteit is zeer geschikt voor: families, bedrijven, vrijgezellenfeesten en verenigingen. Ook is de activiteit zeer geschikt voor mensen die in de buurt van Delfstrahuizen zijn al vanaf 2 personen kan de activiteit en het is dus gewoon mogelijk om de activiteit met de vrienden groep te doen. Boerderijrecreatie is natuurlijk ook een geweldige plaats voor een verjaardag feest. Neem contact met ons op om je eigen feest te organiseren. 

 

Boerderij Recreatie Door " plan je uit je " uitgeroepen tot de tien beste escaperooms van het Noorden

Marwei 124B – Delfstrahuizen
Een escape room in een boerderij kom je niet snel tegen. Al helemaal niet in een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Bij ontvangst krijg je het verhaal te horen van Beppe Afke. Vervolgens loop je naar de 100 jaar oude stelpboerderij. In deze escape room ga je op zoek naar de juwelen van Beppe Afke. Deze kunnen verstopt liggen in een van de vele kamers dus het is een echte speurtocht. Elke kamer heeft zijn eigen codes dus je bent niet zomaar binnen. Wees wel op tijd voordat Sieberen Storm weer thuis komt en je betrapt!

Je hebt 75 minuten de tijd om de juwelen te vinden. De room kun je spelen vanaf 2 personen maar ook met een grote groep tot 42 personen! Na het afronden van de activiteit, sluit je de dag af met een lekker drankje.

 

 

Klik hier om meer activiteiten voor bedrijfsuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeestjes, familiedagen en verenigingen te bekijken. 

 

Handige informatie 

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.
 • Met openbaar vervoer lijn 48 Lemmer Heerenveen. 
 • Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen. 
 • We zijn ook per boot bereikbaar.
 • Overnachten bij de boerderij behoort tot de mogelijkheden. 
 • Wij helpen u graag met het maken van een morgen-, middag-, avond- of dagprogramma naar keuze.

Boerderijrecreatie ligt in Friesland aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Sneek en Heerenveen in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen, Zwolle en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.