overzicht

Historische Escaperoom, Inscaperoom bij ...

prijs p.p. v.a.

20
00
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Koeknuffelen

BBQ / Buffetten

Overnachting

Historische Escaperoom


Een bijzondere escaperoom in een 150 jaar oude stelpboerderij.

Het is een omgekeerde escaperoom. Een dwaaltocht door de kamers van de oude boerderij, elke kamer heeft zijn eigen code tot de juwelen van Beppe Afke te vinden.

 

  • Mogelijk vanaf 2 personen tot 42 personen.

  • Ook geschikt voor Engels en Duits sprekende gasten.

  • Escaperoom de Luxe : start met koffie/thee en oranjekoek en een drankje naar keuze € 25,00 per persoon

  • Er is in de escaperoom een toiletgelegenheid en u kunt de escaperoom op ieder moment verlaten.

  • De tijdsduur: +/- 2 uur Inclusief het vertelde verhaal.

  • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.

  • Met openbaar vervoer lijn 48 Lemmer Heerenveen. Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen. We zijn ook per boot bereikbaar.

  • Overnachten bij de boerderij behoort tot de mogelijkheden.

  •  Wij helpen u graag met het maken van een morgen-, middag-, avond- of dagprogramma naar keuze.
" DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE "

Escape room Friesland “De Juwelen van Beppe Afke” in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?......... U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij en om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met twee drankjes.

 

Het is een omgekeerde escape room, je maakt een dwaal tocht door de kamers van de oude Stelpboerderij elke kamer heeft zijn code totdat de juwelen worden gevonden.

 

Onze boerderij ligt In het zuidelijk gedeelte van Friesland gemeente De Fryske Marren (de Friese Meren). Grenzend aan de Noordoostpolder, Overijsel en Drenthe. Een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam, Zwolle, Groningen en Leeuwarden. 10 minuten vanaf Lemmer, Heerenveen en Joure. Vanaf Sneek bent u circa 20 minuten onderweg. 

 

9. Boerderij Recreatie Door " plan je uit je " uitgeroepen tot de tien beste escaperooms van het Noorden

Marwei 124B – Delfstrahuizen
Een escape room in een boerderij kom je niet snel tegen. Al helemaal niet in een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Bij ontvangst krijg je het verhaal te horen van Beppe Afke. Vervolgens loop je naar de 100 jaar oude stelpboerderij. In deze escape room ga je op zoek naar de juwelen van Beppe Afke. Deze kunnen verstopt liggen in een van de vele kamers dus het is een echte speurtocht. Elke kamer heeft zijn eigen codes dus je bent niet zomaar binnen. Wees wel op tijd voordat Sieberen Storm weer thuis komt en je betrapt!

Je hebt 75 minuten de tijd om de juwelen te vinden. De room kun je spelen vanaf 2 personen maar ook met een grote groep tot 42 personen! Na het afronden van de escape room, sluit je de dag af met een lekker drankje.