overzicht

Klompengolf Friesland bij familie Holtrop een ...

prijs p.p. v.a.

7
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst_2017

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Koffie/thee en Friese oranjekoek

Koe knuffelen

Barbecue

Klompengolf


Speerpunten voor een klompen golfbaan zijn:

Boerderij beleving, Klompengolf is ontspanning, lopen in de natuur en tussen de koeien! Maar ook spanning en avontuur, gegarandeerd veel plezier! Beleef de boerengastvrijheid op een goede accommodatie voor compleet verzorgde uitjes. Makkelijk te reserveren, complete arrangementen mogelijk voor een vaste prijs per persoon.

 

 • Mogelijk vanaf 2 personen
 • Kan het hele jaar door
 • Tijdsduur 1,5 uur
 • Fotomoment
 • Inclusief boerenkleding
 • Geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten en verenigingen
 • Kinderen van 0 t/m 4 jaar zijn gratis
 • Kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen de helft van de prijs
 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid tijdens de activiteit om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)
 • Afstand 10 minuten vanaf Lemmer, Heerenveen en Joure. 20 minuten vanaf Sneek . Klein uurtje vanaf Amsterdam, Leeuwarden , Utrecht, Groningen en Leeuwarden  
 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.
 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen . Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen. We zijn ook per boot bereikbaar.
 • Mogelijkheid tot overnachten op de camping of in vakantiewoning boerin Baukje  4 a 6 personen of vakantie woning Boer Bart van 12 a 14 personen met aanleg plaats voor een boot.
 • We zijn ook per boot bereikbaar  
Heerlijk klompengolf  aan het Tjeukemeer    

Klompengolf is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, families en verenigingen. Dat komt omdat er teamspirit wordt gevraagd. Maar het is tegelijk een ontspannen en gezellige buitenactiviteit. Deze combinatie zorgt er voor dat eigenlijk iedereen klompengolf leuk vindt. 

 

Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Hij of zij zal u op uw gemak stellen en u bijstaan voor een onbezorgde en plezierige tijd. 

 

U wordt meegenomen naar onze verkleed ruimte. Daar krijgt u boerenkleding aangeboden. Vervolgens zullen wij zorgen voor een mooi fotomoment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw familieleden, collega’s of vrienden zich in boerenkleding hebben gestoken. 

 

Na de uitleg van het spel is het tijd voor een sportief potje klompengolf. Wij hebben een bijzondere klompengolfbaan voor u aangelegd aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen met mooie uitzichten. Op de achtergrond hoor je het ritselen van het riet, de wind waait door je haren en de zon schijnt op je gezicht.

 

Tijdens de route komt u een rustpunt tegen. Hier kunt u even uitrusten en wat drinken. U kunt dit zelf meenemen, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. 

 

U kunt er ook voor kiezen om klompengolf te combineren met een andere activiteit, arrangement of ons cateringaanbod. Er is veel mogelijk bij Boerderijrecreatie. En daarom helpen en denken wij graag met u mee bij het organiseren van een mooie onvergetelijke dag of middag. 

 

 

 

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Heerenveen, Joure en in de buurt van Sneek en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden liggen op een afstand van ongeveer een uur rijden.