overzicht

Boerderij woning 12 tot 14 personen. Boerderij ...

prijs p.p. v.a.

0
00
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst__2019

Waterkaart

evenementen_kerstvakantie

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Activiteiten

Barbecue

Ontbijt

Luxe boerderijwoning 12 tot 14 personen Boer Teun


 

Verblijven in een boerderij woning Boer Theun 12 tot 14 personen op een boerderij met melkkoeien op steenworp afstand van het Tjeukemeer .


Deze woning geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de boerderij . Hoe worden de koeien verzorgd, kijken naar het melken van de koeien en de verzorging van de kleine kalfjes.

De woning is een onderdeel van het melkveehouderij bedrijf op deze manier kunt u van dicht ervaren hoe het is om boer of boerin te zijn . 

Doelstelling van deze woning is om de boer Burger participatie te bevorderen Door de ligging van de woning heb je veel privacy en door het ruime uitzicht kan je genieten van de natuur spektakels, de pracht van het Tjeukemeer van de wind en de koeien in de wei . Beleef het knuffelen met de koeien .

 


 • Beleef de boerderij ervaar hoe de koeien leven.

 • Balkon met uitzicht over het Tjeukemeer met een prachtige zonsondergang zonsopgang.

 • Met zwemplaats aan het Tjeukemeer.

 • Slaapplaats voor 12 personen met mogelijkheid tot 14 personen.

 • Gratis WIFI.

 • Op aanvraag beddengoed.

 • Kampvuur mogelijk.

 • Drie stranden aan het Tjeukemeer 1 strand bij Lemmer IJsselmeer.

 • Landwinkel en restaurant op loopafstand.

 • Mogelijkheid voor kanovaren en waterfietsen en andere activiteiten zie folder en prijslijst.

 • Zie prijslijst voor eventuele combinatiemogelijkheden.

 • Inchecken 15.00 uur - uitchecken 10.30 uur.

 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.

 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer-Heerenveen. Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen.

 • Overnachten op de boerderijcamping of in vakantiewoning Boerin Baukje 4 tot 6 personen of vakantie woning Boer Theun van 12 tot 14 personen met aanleg plaats voor een boot.

 • We zijn dus ook per boot bereikbaar.

 • 1 dag gratis reizen met openbaar vervoer in Friesland door middel van de "FryslânCard"*. Bij een overnachting bij ons op het bedrijf worden deze kaarten u aangeboden. 

 

*In het Friese merengebied en in het Drents Friese Wold een pilot met een OV-dagkaart voor toeristen. Deze zogenaamde FryslânCard is een gratis dagkaart voor gebruik van een groot deel van het openbaar vervoer van Arriva in Fryslân. Toeristen die overnachten in de gemeenten Súdwest-Fryslân, de Fryske Marren, Opsterland of Ooststellingwerf én waarvan de verblijfsaccommodatie deze kaarten uitgeeft, kunnen gebruik maken van deze kaart.  

Vakantiewoning Boer Theun 12 tot 14 personen.

 

Puur genieten van de natuur spektakels, 's morgens vroeg wakker worden om te genieten van de zon die opkomt en langzaam zichtbaar stralend over de groene velden verschijnt. Luisteren naar de vogels die dit schouwspel muzikaal begeleiden. Genieten van de hemelboog alsof je in een grote bal loopt .Genieten van het lopen over de polderdijk die er is om het water van het Tjeukemeer binnen zijn oevers te houden. Soms is het meer als een storm die het water tegen de kanten klotst en soms als een glad gestreken laken waar in alles weerspiegelt. Genieten van de echte Hollandse luchten geschilderd door de Hollandse grootmeesters in de schilderkunst. Genieten van de intense kleuren van de natuur door de weerspiegeling van de lucht in het Tjeukemeer. Daarentegen genieten van het donker in de nacht, want het kan hier natuurlijk intens donker zijn. Genieten van de sterrenhemel die in al zijn glorie zichtbaar wordt De wind die al je gedachten meeneemt. Het banjeren door de modder en het banjeren door het zand in het Tjeukemeer. Genieten van de koeien en de kalfjes op- de boerderij .Een ware belevenis wanneer je de tijd en de rust neemt om er naar te kijken. Durf jij je open te stellen voor deze ervaring?

 


Beschrijving over de woning

Boerderijrecreatie biedt een vrijstaande vakantiewoning aan als overnachtingsmogelijkheid. Het is een woning met een royaal gazon waar 12 personen tot maximaal 14 personen kunnen verblijven.

 

De vakantiewoning telt:

 

1 grote woonkamer met uitzicht over het Tjeukemeer;

1 woonkeuken (met vaatwasser) met uitzicht over het Tjeukemeer;

1 bijkeuken;

1 badkamer boven met ligbad;

1 badkamer beneden;

2 toiletten, 1 boven en 1 beneden;

5 slaapkamers boven met wastafel met 2x een 1 persoon bed;

1 slaapkamer beneden met wastafel (stapelbed);

1 slaapbank 2 personen in de woonkamer;

1 balkon bij 2 slaapkamers met uitzicht over het Tjeukemeer;

Tv en gratis Wi-Fi;

 Een groot privé terras.

 

 https://issuu.com/vvvfriesemerengaasterland/docs/vvv_magazine_2018