overzicht

Camping aan de oevers van het Tjeukemeer. ...

prijs p.p. v.a.

0
00
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst__2019

Waterkaart

tjeukemeerroute_

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Ontbijt .

Escape Room

Koe knuffelen

 

Camping Boer Teun


Overnachten Friesland reuzenweekend Leeuwarden 16,17,18 augustus camping aan de oevers van het Tjeukemeer. Zwemmen, fietsen een verkoelende duik op loop afstand.

 

Mogelijkheid om alleen met een klein tentje aan de oevers van het Tjeukemeer te verblijven. In de morgen wakker worden in de natuur kijkend over het Tjeukemeer. In de avond genieten van de sterren hemel en de ondergaande zon. Het is zo mooi dat het bijna een straf is om te gaan slapen. In de ochtend starten met een frisse duik in het Tjeukemeer en dan pas aan het ontbijt. Een ware beleving.

 • Strand op 3,5 kilometer afstand.

 • Zwemplaats aan het Tjeukemeer op loop afstand . 

 • Gratis WIFI.

 • Kampvuur mogelijk.

 • Aanlegplaats voor boot mogelijk.

 • Landwinkel en restaurant op loopafstand.

 • Mogelijkheid voor allerlei activiteiten. Infromeer vrijblijvend.

 • Met of zonder tentje is het ook mogelijk om een nacht aan de oevers van het Tjeukemeer te verblijven.

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.

 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer - Heerenveen. Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen.

 • Overnachten op de boerderij camping of in vakantiewoning Boerin Baukje 4 tot 6 personen of vakantie woning Boer Theun van 12 tot 14 personen, alles met aanleg plaats voor een boot.

 • We zijn dus ook per boot bereikbaar.

 • Hotel op loopafstand.

 • 1 dag gratis reizen met openbaar vervoer in Friesland door middel van de "FryslânCard"*. Bij een overnachting bij ons op het bedrijf worden deze kaarten u aangeboden. 

 • Plaats voor tenten , caravans , campers

 

*In het Friese merengebied en in het Drents Friese Wold een pilot met een OV-dagkaart voor toeristen. Deze zogenaamde FryslânCard is een gratis dagkaart voor gebruik van een groot deel van het openbaar vervoer van Arriva in Fryslân. Toeristen die overnachten in de gemeenten Súdwest-Fryslân, de Fryske Marren, Opsterland of Ooststellingwerf én waarvan de verblijfsaccommodatie deze kaarten uitgeeft, kunnen gebruik maken van deze kaart.

 

 

 

 

 

Beschrijving camping

Overnachten Friesland reuzenweekend Leeuwarden 16,17,18 augustus camping aan de oevers van het Tjeukemeer. Zwemmen, fietsen een verkoelende duik op loop afstand.

Op onze camping is het heerlijk om te verblijven. Vanaf de ruime kampeerplaatsen heeft u vrij uitzicht over de landerijen. Er is een ruimte ingericht als slecht weer voorziening met een houtkachel. Daar kunt u onder andere boeken lezen of lenen, en gezelschapsspellen doen. Op de camping staan picknicktafels. Ook zijn er verschillende faciliteiten voor kinderen. Er is een trampoline, een step, een klimhuisje enz. Genoeg vermaak voor jong en oud. Het zwemmen, vissen, wandelen bij het Tjeukemeer.

 

Omgeving

Onze boerderij ligt in Friesland aan de oostkant van het Tjeukemeer in de gemeente de Fryske Marren (Friese Meren). Op 3,5 kilometer afstand is een strand, dit is goed bereikbaar op de fiets of natuurlijk lopend. Op loopafstand kunt u vele watersport activiteiten doen. Wandelend over de polderdijk kunt u genieten van het uitzicht over het meer of van een prachtige zonsondergang. Het gebied langs het Tjeukemeer is vrij toegankelijk voor onze gasten, evenals ons natuurgebied achter de boerderij.

 

Boerderij

Tijdens uw verblijf kunt u meegenieten van het boerenleven en de dieren van Boer Theun. Er zijn ongeveer 240 melkkoeien te vinden en daarnaast de kalfjes, kippen en poezen.

 

Wat te doen 

Op 3,5 km vindt u het dorp Echtenerbrug. In de zomermaanden worden hier activiteiten georganiseerd zoals kanovaren bij de brug, braderieën en diverse optredens. In het dorp kunt u fietsen, sloepen en moterboten huren. Daarnaast kunt u heerlijk eten in Echtenerbrug/Delfstrahuizen en zijn er een aantal gezellige winkels die een bezoekje waard zijn. Ook is er een supermarkt in het dorp aanwezig.

Op loopafstand vanaf Boerderijrecreatie vindt u een Landwinkel. Daar kunt u echte boerenproducten halen en dus verantwoord boodschappen doen. Ook is er op loopafstand een jachthaven met eetcafé, mogelijkheid tot kanovaren en waterfietsen. Ons eigen bedrijf heeft ook een ruim aanbod aan activiteiten. Informeer vrijblijvend of bekijk onze prijslijst. 

 

Ligging

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Echtenerbrug-Delfstrahuizen. Het ligt tussen Lemmer en Heerenveen in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.

Onze boerderij ligt In het zuidelijk gedeelte van Friesland, gemeente De Fryske Marren (de Friese Meren). Grenzend aan de Noordoostpolder, Overijsel en Drenthe.

Heel bijzonder

Overnachten in een klein tentje aan de oevers van het Tjeukemeer of een nacht zonder tentje aan de oevers van het Tjeukemeer vertoeven. In de morgen wakker worden in de natuur, kijkend over het Tjeukemeer. In de avond genieten van de sterren hemel en de ondergaande zon. Het is zo mooi dat het bijna een straf is om te gaan slapen. 's Morgens starten met een frisse duik en dan pas aan het ontbijt. Een ware beleving .

 

 https://issuu.com/vvvfriesemerengaasterland/docs/vvv_magazine_2018