Een interview met gastvrouw Geeske


Een interview met gastvrouw Geeske uit de boerderij.nl van 23 april 2020

 

‘We bieden nu contactloos kamperen aan’

De coronacrisis raakt hun recreatietak, maar Geeske Holtrop gaat niet bij de pakken neerzitten.


Samen met man en zoon runt Geeske Holtrop een melkvee- en recreatiebedrijf in Delfstrahuizen (Fr.). De recreatietak omvat een minicamping en allerlei activiteiten.
“De eerste twee weken na de lockdown was ik even al mijn creativiteit kwijt. Ik dacht: wat nu? Maar weet je, deze situatie is een feit, het is belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten maar er toch wat van te maken. Mensen zullen nu meer in Nederland op vakantie gaan, we kunnen nu laten zien hoe mooi het hier is.”

Geeske Holtrop: "Mensen zullen nu meer in Nederland op vakantie gaan, we kunnen nu laten zien hoe mooi het hier is." 

 

“Onze recreatietak mag gewoon open zijn, maar we hebben wel aanpassingen doorgevoerd. Zo bieden we contactloos kamperen aan. Alleen voor campers, die melden zich op het parkeerterrein. Wij sturen ze een appje waarmee ze zich aanmelden en dan kunnen ze naar het camperterrein waar 15 hele ruime plekken zijn.”
“Tenten? Maximaal vier, want we hebben vier douches en vier toiletten. Ieder krijgt er een toegewezen en ze moeten ze zelf onderhouden. Zo kunnen mensen er toch even uit en zo draag ik bij aan een beetje vrolijkheid.”

 

 

Magreet Welink