Algemene informatie


Boerderij recreatie is gelegen in Friesland het mooie plaatsje Delfstrahuizen-Echtenerbrug aan het Tjeukemeer. Ons recreatiebedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten en overnachtingen. 
 
Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer liggen op nog geen 15 minuten rijden. We zijn goed te bereiken via de A6 (Joure) en A32 (Heerenveen). Amsterdam, Groningen, Zwolle en Utrecht zijn bereikbaar binnen een uur. Boerderijrecreatie is gespecialiseerd in eigenlijk alle groepsactiviteiten, familie-uitjes, familiedagen, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, overnachten en groepsovernachtingen van 2 tot 250 gasten.

Boerderijrecreatie streeft naar kwaliteitsuitjes met en om de boerderij, waarbij gasten te gast zijn en zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie. Daarnaast zijn we uniek in het samenstellen van uw arrangement. We kunnen hoe verschillend de groep ook is er voor iedereen een unieke ervaring van maken. 
 
Er kunnen bij ons op de boerderij veel verschillende avonturen worden beleefd. U kunt bij ons klompengolf, koe-knuffelen, polsstokspringen, fierljeppen, boeren-bowlen, hooi-vork-darten, boerenknots-hockey, boerenspelen, doolhof van de lach en historische escape-room, workshop fotografie door Willie Smink, workshop Tastbare tijden door verhalenverteller historicus Christiaan Hoekstra 

 
Om uw arrangement compleet te maken, bieden wij ook catering aan. U kunt bij ons op de boerderij genieten van een picknick, barbecue, ontbijt, lunch en verschillende buffetten.
 
Wilt u aansluitend overnachten bij een geboekte activiteit, of op vakantie in Friesland aan het Tjeukemeer dan kan dit bij ons op de boerencamping in het vakantiehuis.

Bij onze minicamping kunt u wandelen, zeilen, kanovaren, fietsen, vissen en zwemmen in het Tjeukemeer. Daarnaast zijn er verschillen activiteiten in de buurt zoals het maïsdoolhof en waterfietsen.

Nieuw dit jaar is de Carrousel, speciaal voor een familie-uitje of personeelsuitje. De carrousel geeft u de keuze uit verschillende activiteiten die wij aanbieden. Iedereen kan ter plaatse een leuke activiteit uitzoeken die bij hem of haar past. 
Mogelijkheid tot vergaderen 
Graag verwelkomen we u bij ons op de boerderij met de verschillende dieren in het mooie Friesland. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij kunnen vrijblijvend samen met u kijken naar uw wensen, zodat u met volle teugen het bjusterbaarlik buitenleven kunt beleven. 
 

Boerenbrochure

FarmRecreation

Prijslijst