overzicht

Arrangement met gezelligheid en ontspanning door ...

prijs p.p. v.a.

33
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst__2020

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Overnachting

Boerenspelen

Escaperoom

 

 

Koeknuffelen - High tea


Koeknuffelen met high tea ontspanning gecombineerd met Friese lekkernijen

  • Tijdsduur 3 uur

  • Na 1 november t/m 1 mei is het koeknuffelen binnen in de boerderij evenals wanneer het regent en de koeien liever binnen zijn .

  •  Inclusief boerenkleding

  •  Fotomoment (groepsfoto )

  • Geschikt voor families, vrijgezellenfeesten en verenigingen

  • Mensen met minder weerstand en hoogzwangere dames in overleg

  • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid tijdens de activiteit om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)

  • Gratis parkeren, filevrij te bereiken

  • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen . Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen. Per boot bereikbaar.

  • Overnachten op de boerderij behoort tot de mogelijkheidKoeknuffelen High Tea arrangement. Een pure belevenis,.

Afhankelijk van de gekozen volgorde staat de High Tea voor u klaar. Heerlijk thee drinken met voldoende hartige en zoetigheden drinkend uit thee kopjes uit grootmoeders tijd. Met 0.a Friese hapjes 

U wordt meegenomen door de groepsleider. Hij of zij zal u zo goed mogelijk begeleiden bij het koe knuffelen. U begint bij de kleine kalfjes. Dan gaat u langs onze stier. Hij is niet alleen heel groot, maar ook de keizer van de stal. Daarna gaat u kijken bij de jongere koeien. En daarna is het tijd voor het echte knuffelwerk. Of het binnen of buiten plaats vindt hangt van het weer af.

 

Bij het koeknuffelen gaat u terug naar uw eigen basis en moet u communiceren op een andere manier dan dat u gewend bent. U zult ervaren dat overgeven aan een groot dier moeilijk is. Maar wanneer u daar overheen stapt, is het een ervaring om nooit te vergeten. De hartfrequentie van een koe is lager dan die van ons mensen. En door de regelmatige ademhaling van een koe zult u heerlijk heen en weer gewiegd worden. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat u een heerlijk ontspanningsgevoel zult ervaren.

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Sneek en Heerenveen in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen, Zwolle en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.