overzicht

Beleef bij Boerderijrecreatie Delfstrahuizen het ...

prijs p.p. v.a.

34
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst_2020

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Overnachting

Barbecue

Escape room

Koe knuffelen Klompengolf


 

Ontvangst koffie/thee buffet met Friese oranjekoek, groepsfoto, koeknuffelen, drankje, klompengolf langs de oever van het Tjeukemeer waar de holes gemarkeerd zijn door levensgrote parade koeien. als afsluiting nog een drankje met prijs uitreiking.

 

 • Tijdsduur ongeveer 4 uur

 • Boerderij kleding is aanwezig 

 • Mogelijk vanaf 6 personen

 • Na 1 november t/m 1 mei is het koe knuffelen binnen in de boerderij anders is het buiten als de weersomstandigheden goed zijn
 • Fotomoment (groepsfoto)
 • Ook is er voldoende mogelijkheid om zelf foto's te maken

 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid tijdens de activiteit om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)

 

 

Beschrijving van arrangement...

Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Zij of hij zal u op uw gemak stellen en u bijstaan voor een plezierige en onbezorgde tijd. U wordt ontvangen met een koffie/thee buffet met Friese oranjekoek. 

 

Na de koffie wordt u meegenomen naar onze verkleedruimte. Daar krijgt u boerenkleding aangeboden. Vervolgens zullen wij zorgen voor een mooi fotomoment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw collega’s, familieleden, of vrienden(innen) zich in boerenkleding hebben gestoken. 

 

U wordt meegenomen door de groepsleider. Hij of zij zal u zo goed mogelijk begeleiden bij het koe knuffelen. U begint bij de kleine kalfjes. Dan gaat u langs onze stier. Hij is niet alleen heel groot, maar ook de keizer van de stal. Daarna gaat u kijken bij de pinken. Ook wel het jongvee genoemd. En dan is het tijd voor het echte knuffelwerk. Het koe knuffelen wordt gecombineerd met een rondleiding over de boerderij. Of het binnen of buiten plaats vindt hangt van het weer af. 

 

Bij het Koeknuffelen gaat u terug naar uw eigen basis en moet u communiceren op een andere manier dan dat u gewend bent. U zult ervaren dat overgeven aan een groot dier moeilijk is. Maar wanneer u daar overheen stapt, is het een ervaring om nooit te vergeten. De hartfrequentie van een koe is lager dan die van ons mensen. En door de regelmatige ademhaling van een koe zult u heerlijk heen en weer gewiegd worden. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat u een heerlijk ontspanningsgevoel zult ervaren.

 

Na twee uur bent u klaar met Koe knuffelen. Na een kleine pauze met drankje is het tijd voor een sportief potje klompengolf . Wij hebben een bijzondere baan voor u aangelegd aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen met mooie uitzichten en paar moeilijke hindernissen de holen zijn gemarkeerd door levens grote parade koeien. Op de achtergrond hoor je het ritselen van het riet, de wind waait door je haren en de zon schijnt op je gezicht. Klompengolf is een ontspannen en gezellige beleving. Het geheel wordt afgesloten met een prijs uitreiking en een drankje.

 

Na anderhalf uur bent u uitgespeeld. De gastvrouw of –heer zal u weer ontvangen bij terugkomst. De boerenkleding mag uitgetrokken worden. En dan is het tijd voor de prijsuitreiking. De winnaar gaat met een mooi aandenken naar huis. 

Beleef bij Boerderijrecreatie Delfstrahuizen het Koe knuffelen – klompengolf arrangement, Friesland ontspannend dagje uit indoor outdoor activiteiten voor groepen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest Ook geschikt als winter activiteit

Leuk om bij te boeken Bjusterbaarlik boerderij Buffet, Barbecue Lunch

 

 

Geschikt voor:

Dit arrangement is zeer geschikt voor families, vrijgezellenfeesten en verenigingen.

 

 

Klik hier om meer arrangementen voor bedrijfsuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeestjes, familiedagen en verenigingen te bekijken. 

 

 

Handige informatie 

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.
 • Met openbaar vervoer lijn 48 Lemmer Heerenveen. 
 • Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen. 
 • We zijn ook per boot bereikbaar.
 • Overnachten bij de boerderij behoort tot de mogelijkheden. 
 • Wij helpen u graag met het maken van een morgen-, middag-, avond- of dagprogramma naar keuze.

 

Boerderijrecreatie ligt in Friesland aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Sneek en Heerenveen in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.