overzicht

Klompengolf of voetgolf groeps activiteit bij ...

prijs p.p. v.a.

39
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst__2020

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Koeknuffelen

Overnachten

Escaperoom

 

Klompengolf of Voetgolf - Barbecue


Ontvangst met koffie en thee buffet en Friese oranjekoek,verkleden in boerenkleding daarna een groepsfoto. Naar de oevers van het Tjeukemeer om daar het spel te spelen waar zijn gemarkeerd door levens grote koeien. Wie lukt het om de bal tussen de benen van de koeien door te schieten ? Na afloop een prijs uitreiking met een afsluitende barbecue inclusief drankjes .

 

 

 • Dit arrangement is momenteel niet te boeken i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. Kijk wat er wel mogelijk is op onze prijslijst op de pagina "corona update". Deze vindt u op de homepage. 

 • Mogelijk vanaf 10 tot 200 personen

 • Tijdsduur 5 uur inclusief barbecue met 2 uur onbeperkt drinken.

 • Inclusief boerenkleding

 • Foto moment

 • Geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten en verenigingen

 • Vanaf 0 jaar tot 4 jaar gratis t/m 12 jaar halve prijs

 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer) 

 • Afstand 10 minuten vanaf Lemmer, Heerenveen en Joure. 20 minuten vanaf Sneek . Klein uurtje vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen en Leeuwarden ( Friesland )

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.

 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen . Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen. We zijn ook per boot bereikbaar.

 • Mogelijkheid tot overnachten.

 •  

 

 

 

Beschrijving van arrangement... 

Het Klompengolf of Voetgolf Barbecue arrangement is een zeer geschikt arrangement voor bedrijven, vrijgezellen, families en verenigingen. Dat komt door de afwisseling tussen lekker sportief bezig zijn en gezellig met elkaar eten & drinken. 

 

Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Zij u bijstaan voor een onbezorgde en plezierige tijd. 

 

Na een half uur wordt meegenomen naar onze verkleedruimte. Daar krijgt u boerenkleding aangeboden. Vervolgens zal de gastvrouw of heer zorgen voor een mooi foto moment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw familieleden, collega’s of vrienden zich in boerenkleding hebben gestoken. 

 

Dan volgt de uitleg van het spel en is het tijd voor een sportief potje klompengolf. Wij hebben een bijzondere baan voor u aangelegd aan het Tjeukemeer in het waterland van Friesland met mooie uitzichten en paar moeilijke hindernissen. Op de achtergrond hoor je het ritselen van het riet, de wind waait door je haren en de zon schijnt op je gezicht. Klompengolf is een ontspannen en gezellige beleving.

 

Na anderhalf uur bent u uitgespeeld. Bij terugkomst staat er een barbecue voor u klaar. Deze barbecue bestaat uit verschillende soorten vlees. De gerechten maakt u klaar op één van onze kolenbarbecues. U mag tijdens de barbecue 2 uur onbeperkt drinken. 

 

Tijdens de barbecue zullen wij nog één keer om uw aandacht vragen voor de prijsuitreiking. Want de winnaar gaat met een mooi aandenken naar huis. 

 

 

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlak bij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Sneek en Heerenveen in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.

 

Boerderijrecreatie gespecialiseerd in personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten.

 

Barbecue boerengolf activiteit bij Boerderijrecreatie aan het Tjeukemeer voor familie, vrienden, personeelsuitje in Delfstrahuizen, Echtenerbrug Een ware buiten beleving door de ruime omgeving een ontspannen gevoel.