overzicht

Escaperoom Friesland met ovenschotel of stampot ...

prijs p.p. v.a.

49
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Overnachten

Vergaderen

Koe knuffelen

Historische Escape room - Buffet


" DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE "

"Escape room in oude Friese stelp boerderij van meer dan 100 jaar oud.

U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek waar het verhaal van Beppe Afke wordt verteld. U gaat lopend naar de oude stelpboerderij opzoek naar de juwelen van Beppe Afke. U heeft 75 minuten om de juwelen op te speuren, want daarna kan Sieberen Storm weer thuis komen. De spanning van het zoeken in de oude boerderij naar de sleutels, codes van de diverse vertrekken voordat u betrapt wordt door Sieberen Storm. Na de spanning wordt het geheel afgesloten met drankjes en een buffet.

 

 • Inclusief ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek.

 • Verblijf in escaperoom Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud.

 • Bij grote groepen vertrek je als groepje 15 minuten na elkaar.

 • Bij grotere groepen is geen wachttijd, het arrangement wordt zonder extra kosten uitgebreid met andere spelelementen. De groepjes die later vertrekken krijgen andere opdrachten die bij het spel horen.

 • Minimale aantal voor het arrangement is 10 personen, maximaal 42.

 • Inclusief consumpties.

 • Buffet: Stamppot buffet of ovenschotel met Yoghurt toetje minimaal 10 personen Chinees buffet minimaal 15 personen .

 • Het is een omgekeerde Escape room. Een dwaal tocht door de kamers van de oude boerderij. Elke kamer heeft zijn eigen code tot de juwelen gevonden worden. Wees dus niet bang dat u opgesloten wordt. 

 • Er is in de stelpboerderij een toiletgelegenheid

 • De tijdsduur ongeveer 4 uur.

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.

 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer-Heerenveen. Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen.

 • Overnachten op de boerderij camping of in vakantiewoning Boerin Baukje 4 tot 6 personen of vakantie woning Boer Theun van 12 tot 14 personen met aanleg plaats voor een boot..

 • We zijn dus ook per boot bereikbaar.

 •  


" DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE "

 

Escape room Friesland “De Juwelen van Beppe Afke” in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?......... U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij en om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met een buffet. Het gehele programma is inclusief consumpties ..

 

Het is een omgekeerde Escaperoom, je maakt een dwaal tocht door de kamers van de oude stelp boerderij elke kamer heeft zijn code totdat de juwelen worden gevonden.

 

Onze boerderij ligt In het zuidelijk gedeelte van Friesland gemeente De Fryskemarren ( de Friesemeren )Grenzend aan Noord oostpolder , Overijsel en Drenthe Een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam, Zwolle, Groningen en Leeuwarden. 10 minuten vanaf Lemmer , Heerenveen en Joure vanaf Sneek 20 minuten. 

 

Recensie Escaperoom in Friesland

Het was een stromachtige dag toen we met de familie de escape room van Boerderijrecreatie mochten probeerden.

 

We werden ontvangen met koffie en oranje koek, leuk detail dat je daarmee meteen al een Fries gevoel krijgt. Tijdens de koffie kregen te horen wie de buurman Sieberen Strom nou eigenlijk is, en de rijke oude beppe Afke… een vrouw die kort voor haar overlijden het verzorghuis die vertelde dat ze nog juwelen in de oude boerderij had verstopt . We wisten meteen dat het om een rare vrijgezelle boer ging. En volgens Geeske (de eigenaar van Boerderijrecartie) is hij net een uurtje te eten naar het hotel aan de overkant. Onze kans dus om binnen een uur de juwelen te zoeken.

 

Eenmaal binnen in de oude stelp boerderij, waar ook gewoon de kalfjes van boer Sieberen Storm lopen. Stonden we voor de eerste deur, het woongedeelte van Sieberen. We kregen direct een goed indruk van de boer. Aan de muur hangt “wie met strontlaarzen binnen sukkeld word er met de stofzuiger uitgeknuppeld”

 

Het mooie aan deze escaperoom is dat het een verhaal verteld over de omgeving de boer en het leven van de mensen die er gewoond hebben. Elke kamer heeft een andere sfeer, zo is er een Pronkkamer, een stormkamer maar ook een kamer van een puber uit de jaren 60. Alle opdrachten hebben een andere vrom van oplossen.

 

Groeten Bartele Holtrop