overzicht

Escaperoom met barbecue arrangement. Historische ...

prijs p.p. v.a.

52
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Overnachten

Koeknuffelen

Hooivorkdarten 

Historische Escape room - Barbecue


" DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE "

Historische escape room in oude Friese stelp boerderij van meer dan 150 jaar oud.

U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek waar het verhaal van Beppe Afke wordt verteld. U gaat lopend naar de oude Stelp boerderij op zoek naar de juwelen van Beppe Afke. U heeft 75 minuten om de juwelen op te speuren want daarna kan Sieberen Storm weer thuis komen. De spanning van het zoeken in de oude boerderij naar de sleutels, codes van de diverse vertrekken voordat u betrapt wordt door Sieberen Storm. Na de spanning wordt het geheel af gesloten met drankjes en een barbecue.

 

  • Inclusief ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek.

  • Bij grotere groepen is geen wachttijd, het arrangement wordt zonder extra kosten uitgebreid met andere spel elementen. Bij grote groepen vertrek je als groepje 15 minuten na elkaar.

  • Maximaal 42 personen bent u met meer personen dan graag eerst even overleg .

  • Geheel is Inclusief consumpties tijdsduur totaal 5 uur

  • Het is een omgekeerde Escape room. Een dwaaltocht door de kamers van het voorhuis van de boerderij, elke kamer heeft zijn eigen code tot de juwelen gevonden worden. Wees dus niet bang dat u wordt opgesloten. Er is in de stelpboerderij een toiletgelegenheid . U voelt zich tijdens het gehele spel veilig .

  •  Klein uurtje vanaf Amsterdam, Leeuwarden , Utrecht, Groningen en Leeuwarden

  • Gratis parkeer plek ( filevrij )

  • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen . Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen. Per boot bereikbaar.

  • Overnachten op de boerderij behoort tot de mogelijkheid.

  • Ook geschikt voor Engels en Duits sprekende gasten.

 

 " DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE " Historische escaperoom

 

Escape room Friesland “De Juwelen van Beppe Afke” in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?......... U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij en om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met een barbecue. Het gehele programma is inclusief consumpties ..

 

Het is een omgekeerde Escaperoom, je maakt een dwaal tocht door de kamers van de oude stelp boerderij elke kamer heeft zijn code totdat de juwelen worden gevonden.

 

Onze boerderij ligt In het zuidelijk gedeelte van Friesland gemeente De Fryskemarren ( de Friesemeren )Grenzend aan Noord oostpolder , Overijsel en Drenthe Een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam, Zwolle, Groningen en Leeuwarden. 10 minuten vanaf Lemmer , Heerenveen en Joure vanaf Sneek 20 minuten.