overzicht

Escape Room met barbecue arrangement. Escaperoom ...

prijs p.p. v.a.

52
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst_2020

Historische Escape room - Barbecue


" DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE "

Historische escape room in oude Friese stelp boerderij van meer dan 150 jaar oud.

U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek waar het verhaal van Beppe Afke wordt verteld. U gaat lopend naar de oude Stelp boerderij op zoek naar de juwelen van Beppe Afke. U heeft 75 minuten om de juwelen op te speuren want daarna kan Sieberen Storm weer thuis komen. De spanning van het zoeken in de oude boerderij naar de sleutels, codes van de diverse vertrekken voordat u betrapt wordt door Sieberen Storm. Na de spanning wordt het geheel af gesloten met drankjes en een barbecue.

 

 • tijdsduur totaal 5 uur

 •  8 t/m 42 personen

 • Bij grote groepen geen wachttijden

 • Ook geschikt voor Engels en Duits sprekende gasten.

 • Fotomoment (groepsfoto)

 • Er is in de escape room toilet gelegenheid, u kunt de escape room op ieder moment verlaten.
 • Het arrangement is inclusief consumpties
 • Dit arrangement is volledig corona proof

 

*Het is ook mogelijk om I.P.V. een barbecue een warm buffet te doen dit arrangement kost dan totaal 49,50 euro

 

(In het kader van corona is deze escape room mogelijk en lukt het tijdens deze activiteit om voldoende afstand te houden)

 " DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE " Historische escape room

 

Escape room Friesland “De Juwelen van Beppe Afke” in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?......... U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij en om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met een barbecue. Het gehele programma is inclusief consumpties ..

Warm buffet

Bij kiezen van een warm buffet kunt u kiezen uit een stampot of ovenschotel buffet met als toetje een yoghurt buffet (met verse zelfgemaakte yoghurt gemaakt met melk van onze koeien). Ook kunt u kiezen voor een chinees buffet (hierbij zit geen yoghurt buffet). Als u kiest voor een warm buffet kost het arrangement dan in totaal 49,50 euro. 

Het is een omgekeerde Escaperoom, je maakt een dwaal tocht door de kamers van de oude stelp boerderij elke kamer heeft zijn code totdat de juwelen worden gevonden.

 

 

Geschikt voor:

Dit arrangement is zeer geschikt voor families, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding en verenigingen.

 

Klik hier om meer arrangementen voor bedrijfsuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeestjes, familiedagen en verenigingen te bekijken. 

 

 

Handige informatie 

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.
 • Met openbaar vervoer lijn 48 Lemmer Heerenveen. 
 • Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen. 
 • We zijn ook per boot bereikbaar.
 • Overnachten bij de boerderij behoort tot de mogelijkheden. 
 • Wij helpen u graag met het maken van een morgen-, middag-, avond- of dagprogramma naar keuze.

 

Boerderijrecreatie ligt in Friesland aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Sneek en Heerenveen in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen, Zwolle en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.