overzicht

Boerenspelen Friesland bestaand uit ...

prijs p.p. v.a.

48
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Lunch

Koeknuffelen

Overnachten

Boerenspelen - Barbecue


Arrangement in het kort: Boerenspelen - Barbecue U wordt ontvangen met koffie en thee buffet met Friese oranjekoek. Na de uitleg gaat u aan de slag met de boerenspelen en wordt het geheel af gesloten met een barbecue. Het arrangement is inclusief onbeperkt drinken

 

  • Mogelijk vanaf 10 personen

  • Ook mogelijk als binnen activiteit

  • Fotomoment

  • Tijdsduur 4 uur

  • Geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten en verenigingen

  • Ontvangst met koffie/thee buffet met Friese oranje koek

  • Gehele arrangement is inclusief vrije consumpties

  • Het geheel is ook mogelijk met een buffet in plaats van een barbecue, het geheel komt dan op €40,00

  • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid tijdens de activiteit om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)

  • Overnachten op de boerderijcamping of in vakantiewoning Boerin Baukje 4 tot 6 personen of vakantie woning Boer Theun van 12 tot 14 personen met aanleg plaats voor een boot behoort ook tot de mogelijkheid.

 Beschrijving activiteit

Onze boerenspelen zijn zeer geschikte activiteiten voor families, verenigingen en bedrijven. Dat komt omdat u zelf kan bepalen hoe fysiek u het spel wilt spelen. Het is ook mogelijk om op een comfortabel bankje of stoel te kijken hoe de rest van de groep de activiteit beleefd. Het gehele programma is inclusief vrije consumpties

 

Hooivorkdarten

Hooivorkdarten kunt u zien als darten in het groot, maar dan met een hooivork en hooi bult. Wie gooit de meeste bulls-eyes met de hooivork? Het is moeilijker dan u denkt. Met kracht alleen komt u er niet. Want gooien met een hooivork vraagt om een speciale techniek.

 

Boerenbowlen

Bij Boerenbowlen mag u om de beurt de kegels, in de vorm van klompen, proberen om te gooien op ons buitenterrein. Wie de meeste klompkegels omgooit is de winnaar.

Het is een variatie op het normale bowlen zoals we dat kennen. Alleen is het in de buitenlucht en in de natuur. 

 

Boerenknotshockey

Boerenknotshockey is ideaal voor teambuilding. Wie heeft de meeste energie? En wie speelt het beste samen? U speelt tien minuten lang een wedstrijd om te bewijzen dat u Boerenknotshockey in de vingers heeft. Daarna heeft u 5 minuten pauze. Waarna er weer een nieuwe wedstrijd begint. Snelheid is lang niet alles, u moet slim gebruik maken van de kwaliteiten in uw team. Dit geeft de grootste kans op een winstpartij. U heeft geen ervaring nodig. Het is een veilige sport voor jong en oud. 

 

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Heerenveen en Sneek in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen, Zwolle en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.