overzicht

Fierljeppen Polsstokspringen arrangement een ...

prijs p.p. v.a.

18
00
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst__2018

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Escape room

Overnachting

Barbecue

Fierljeppen Deluxe


Arrangement in het kort:Fierljeppen Deluxe Ontvangst met koffie/thee buffet en Friese oranje koek, verkleden in overall en groepsfoto. Daarna uitleg oefenen op het droge en dan starten met het Fierljeppen. Met de polsstok springt u over diverse sloten in het mooie gebied aan het Tjeukemeer. Het geheel wordt af gesloten met een drankje en prijs uitreiking.

 

 • Mogelijk vanaf 6 personen

 • Inclusief ontvangst koffie/thee en Friese oranjekoek en een drankje na die tijd.

 • Tijdsduur 2½ uur

 • Bruggen bij elke springplaats

 • Leeftijd vanaf 12 jaar . 

 • Duidelijke uitleg oefenen op het droge

 • Mogelijkheid tot douchen

 • Boerenkleding

 • Fotomoment

 • U dient zelf oude sportschoenen en een handdoek mee te nemen

 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid tijdens de activiteit om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)

 • Gratis parkeer plek ( filevrij ) Overnachten op de boerderij camping of in vakantiewoning Boerin Baukje 4 a 6 personen of vakantie woning Boer Theun van 12 a 14 personen met aanleg plaats voor een boot.

 • Appartementen en Hotel het Tjeukemeer op loop afstand 

Arrangement in het kort:Ontvangst met koffie/thee buffet en Friese oranje koek, verkleden in overall en groepsfoto. Daarna uitleg en dan starten met het Fierljeppen of polsstokspringen springen. Met de polsstok springt u over diverse sloten in het mooie gebied aan het Tjeukemeer. Het geheel wordt af gesloten met een drankje en prijs uitreiking.

 

Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Zij zullen u op uw gemak stellen en u bijstaan voor een onbezorgde en plezierige tijd. 

 

U wordt meegenomen naar onze verkleedruimte. Daar krijgt u een overall en een boerenkiel aangeboden. Vervolgens zal de gastvrouw of heer zorgen voor een mooi fotomoment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw familieleden, collega’s of vrienden zich in boerenkleding hebben gestoken. 

 

Na een goede uitleg over de manier van springen gaat u met uw groep op pad. Wij hebben een bijzondere baan voor u aangelegd naast het Tjeukemeer. Die gaat dwars door onze landerijen gelegen in Delfstrahuizen. Misschien komt onderweg zelfs onze koeien tegen. Voor de angstige of geblesseerde mensen is er bij elke springplek een brug neergelegd. Zo kunnen ze mee met de groep, maar hoeven ze niet te springen. Op de achtergrond hoort u het ritselen van het riet, de wind waait door uw haren en de zon schijnt op uw gezicht. Fierljeppen is een fanatieke, spannende en mooie beleving, maar het is ook genieten van alles om je heen. Het geheel wordt af gesloten met een drankje en prijs uitreiking .

 

 

Wij vragen u vriendelijk om voor deze activiteit een handdoek en oude sportschoenen mee te nemen. 

 

U kunt er ook voor kiezen om Fierljeppen te combineren met een andere activiteit, arrangement of ons cateringaanbod. Er is veel mogelijk bij Boerderijrecreatie. En daarom helpen en denken wij graag met u mee bij het organiseren van een mooie onvergetelijke dag of middag. 

 

 

 

 

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Heerenveen en Sneek in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.