overzicht

Escape room bij boerderijrecreatie een ...

prijs p.p. v.a.

20
00
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst__2019

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Koe-knuffelen

BBQ / Buffetten

Overnachting

Escape room


Friese stelp boerderij van meer dan 100 jaar oud. Wie vind de juwelen van Beppe Afke ?

U wordt ontvangen waarna het verhaal van Beppe Afke wordt verteld. Daarna gaat u lopend naar de oude Stelpboerderij en gaat u op zoek naar de juwelen van Beppe Afke. U heeft 75 minuten de tijd om de juwelen op te speuren, want daarna kan Sieberen Storm weer thuis komen. De spanning van het zoeken in de oude boerderij naar de codes van de diverse vertrekken voordat u betrapt wordt door Sieberen Storm. Na de activiteit wordt het geheel af gesloten met een drankje. Het is een omgekeerde escape room. Een dwaaltocht door de kamers van de oude boerderij, elke kamer heeft zijn eigen code tot de juwelen gevonden worden.

 

 • Verblijf in escape room de Friese Stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud.

 • Mogelijk vanaf 2 personen tot 42 personen. Voor groepen bieden we een compleet programma zodat iedereen actief bezig blijft. 

 • Escape room deLux : start met koffie/thee en oranjekoek en een drankje naar keuze € 25,00 per persoon

 • Escaperoom met barbecue, stamppot buffet of ovenschotel buffet of chinees buffet ( zie prijslijst of arrangementen )

 • Er is in de escape room een toiletgelegenheid en u kunt de escaperoom op ieder moment verlaten wanneer u dat wilt . 

 • Het is een grote escaperoom omdat het hele voorhuis van de boerderij gebruikt wordt als escaperoom

 • De tijdsduur: +/- 2 uur

 • Vanaf 0 jaar tot 4 jaar gratis t/m 12 jaar halve prijs

 • Afstand 10 minuten vanaf Lemmer, Heerenveen en Joure. 20 minuten vanaf Sneek . Klein uurtje vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen en 

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.

 • Met openbaar vervoer lijn 48 Lemmer Heerenveen. Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen. We zijn ook per boot bereikbaar.

 • Overnachten bij de boerderij behoort tot de mogelijkheden .

 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)

 • Per boot bereikbaar

 • Appartementen Hotel het Tjeukemeer op loop afstand

 • Wij helpen u graag met het maken van een morgen, middag, avond of dag activiteiten programma naar eigen keuze
" DE JUWELEN VAN BEPPE AFKE "

Escape room Friesland “De Juwelen van Beppe Afke” in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?......... U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij en om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met twee drankjes.

 

Het is een omgekeerde escape room, je maakt een dwaal tocht door de kamers van de oude Stelpboerderij elke kamer heeft zijn code totdat de juwelen worden gevonden.

 

Onze boerderij ligt In het zuidelijk gedeelte van Friesland gemeente De Fryske Marren (de Friese Meren). Grenzend aan de Noordoostpolder, Overijsel en Drenthe. Een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam, Zwolle, Groningen en Leeuwarden. 10 minuten vanaf Lemmer, Heerenveen en Joure. Vanaf Sneek bent u circa 20 minuten onderweg. 

 

Recensie Escaperoom Friesland

Het was een stromachtige dag toen we met de familie de escape room van Boerderijrecreatie mochten proberen.

 

We werden ontvangen met koffie en oranje koek, leuk detail dat je daarmee meteen al een Fries gevoel krijgt. Tijdens de koffie kregen we te horen wie de buurman Sieberen Strom nou eigenlijk is en de rijke oude beppe Afke… een vrouw die kort voor haar overlijden het verzorghuis die vertelde dat ze nog juwelen in de oude boerderij had verstopt. We wisten meteen dat het om een rare vrijgezelle boer ging. En volgens Geeske (de eigenaar van Boerderijrecartie) is hij net een uurtje te eten naar het hotel aan de overkant. Onze kans dus om binnen een uur de juwelen te zoeken.

 

Eenmaal binnen in de oude stelpboerderij, waar ook gewoon de kalfjes van boer Sieberen Storm lopen. Stonden we voor de eerste deur, het woongedeelte van Sieberen. We kregen direct een goede indruk van de boer. Aan de muur hangt “wie met strontlaarzen binnen sukkeld word er met de stofzuiger uitgeknuppeld”.

 

Het mooie aan deze escaperoom is dat het een verhaal verteld over de omgeving, de boer en het leven van de mensen die er gewoond hebben. Elke kamer heeft een andere sfeer, zo is er een Pronkkamer, een stormkamer maar ook een kamer van een puber uit de jaren 60. Alle opdrachten hebben een andere vorm van oplossen.

 

Groeten Bartele Rijpkema