overzicht

Boeren rugby, wie is het snelst, wie is het ...

prijs p.p. v.a.

7
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Gewenst tijdstip
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Boerenbrochure

Prijslijst__2018

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

 

Escape room
Barbecue
Overnachten

 

Boeren rugby


Boeren Rugby, een spel vol actie, sportiviteit en plezier 

Ooit al eens rugby gespeeld? Kom gerust boerenrugby eens uitproberen, een spel waar je volop je energie in kwijt kunt. Twee ploegen proberen de ovale bal achter de laatste lijn te drukken. Wie is het snelst, wie is het sterkst en wie is het behendigst? De tegenstander laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren. Uiteraard wordt rugby hier op de boerderij gespeeld in boerenkleding. Wie durft het aan?

 

 • Mogelijk vanaf 6 personenTijdsduur 1,5 uur a 2 uur

 • Fotomoment

 • Inclusief boerenkleding

 • Geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellen feesten en verenigingen

 • 8 t/m 12 jaar halve prijs (geen boerenkleding )

 • Zie prijslijst voor eventuele combinatiemogelijkheden 

 • Neem bij mooi weer zwemkleding mee. (om voor of na de activiteit te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)

 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken

 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen. Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen.

 • Overnachten op de boerderij camping, in vakantiewoning Boerin Baukje van 2 a 4 personen of vakantie woning Boer Teun van 12 personen.

 • Wij zijn ook per boot bereikbaar

 



 

Boerenrugby

Boerenrugby is een leuk spel om met een groep te spelen. Wie is het snelst? Wie is het sterkst? Wie is het behendigst. Met je team kun je een tactiek bespreken hoe je het spel denkt te kunnen winnen. Een wedstrijd boerenrugby duurt 10 minuten, daarna spelen andere teams of hebben jullie even pauze. Waarna er weer een nieuwe wedstrijd begint. Je zult goed moeten samen werken om de bal achter de streep van de tegenstander tegen de grond te kunnen drukken. De bal mag enkel achteruit gegooid worden en de tegenstanders proberen jullie tegen te houden.

U krijgt een wedstrijd formulier waar u de stand op bij kunt houden en waar de regels op staan. Ook krijgen jullie gezamenlijk een scheidsrechters hesje en fluitje, de scheidsrechter houd de tijd bij en let op de spelregels. Deze kan onder het scheidsrechter spelen ook gewoon meespelen met het spel.

U kunt er ook voor kiezen om boerenrugby te combineren met een andere activiteit, arrangement of ons cateringaanbod. Er is veel mogelijk bij Boerderijrecreatie. En daarom helpen en denken wij graag met u mee bij het organiseren van een mooie dag. 

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure , Heerenveen en Sneek in en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Groningen, Zwolle en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.