Nieuwsbrief!


 

Nieuwsbrief  December 2017 zie bijlage 

Nieuwsbrief Juli 2017


Boer in transitie

Janna van der Meer interviewde de familie Holtrop over het veranderende leven als een agrarisch ondernemer. Ook het runnen van de maatschap, waaronder de recreatietak, kwam aan bod. De boerderij houdt onder andere zich bezig met weidegang en botanisch beheer. Daarnaast maait het bedrijf later dan gebruikelijk in verband met de weidevogels. Dit deed de maatschap op verzoek van de vogelwacht en de agrarische natuur-vereniging. Lees het gehele artikel hieronder.
Boer in transitie – Minne Holtrop

 

Merk Fryslân

Merk Fryslân kwam afgelopen maand op bezoek om een fotorapportage te maken bij ons over het Koeknuffelen. Deze foto’s werden geschoten in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018. De beelden worden gebruikt voor de nieuwe campagne Friesland Style. “Boerderijrecreatie helpt graag Friesland op de kaart te zetten.”

 

Vakantiewoning Boer Theun 

De vrijstaande vakantiewoning Boer Theun is helemaal gereed voor de verhuur voor groepen van twaalf tot veertien personen. Eventueel is de vakantiewoning te combineren met vakantiewoning boerin Baukje (twee tot vier personen.) 

Meer informatie over vakantiewoning boer Theun

 

Roadtrip

Margje Hoogland, blogger Goboony.nl, schreef in haar blogs over haar roadtrip door Nederland. Zij begon haar reis in Noord-Holland en via de afsluitdijk kwam zij in Friesland terecht. In haar blog zette zij de vijf leukste uitjes op een rijtje, waaronder het Fierljeppen bij Boerderijrecreatie.

Roadtrip door Nederland | deel II

 

Jonge helden

Als was het woensdag 21 juni niet erg zonnig, er was toch een koe die graag wilde zwemmen. Mede dankzij een aantal (jonge) mannen, die ons attendeerden dat de koe in de sloot lag, hebben we de koe eruit gehaald. “Bedankt mannen!” 

 

Blog op FacebookBlog op Boerderijrecreatie.nl