overzicht

Boerengolf gecombineerd met een menu bij horeca ...

prijs p.p. v.a.

22
00
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Folder

Prijslijst_2015

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Drankje na

Koffie/thee & Friese oranjekoek

Fierljeppen

Boerengolf - Dikke tút menu


 

Op zoek naar een middag actief in combinatie met heerlijk eten?

 

 • Officiële top boerengolfbaan
 • 3 uur
 • Hapje en drankje tijdens de golf
 • Eten vindt plaats bij eetcafé de Dikke tút in Delfstrahuizen Zie keuzemenu onder aan de pagina
 • Inclusief boerenkleding
 • Fotomoment
 • Onvergetelijke prijs voor de winnaar
 • Zeer geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten en verenigingen
 • Zie prijslijst voor eventuele combinatiemogelijkheden
 • Bij meer dan 20 personen 10% korting

 

 

 Beschrijving arrangement...

Het arrangement Boerengolf-Dikke tút is een geschikt arrangement voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, families en verenigingen. Dat komt door de afwisseling tussen lekker sportief bezig zijn en gezellig met elkaar eten & drinken. Boerengolf vraagt om teamspirit, maar het is tegelijk een heerlijke ontspannen buitenactiviteit. Deze combinatie zorgt er voor dat eigenlijk iedereen het Boerengolf-Dikke tút arrangement leuk vindt.  

 

Onze boerengolfbaan behoort tot de top boerengolfbaan Nederland. Dit houdt in dat wij een NK-waardige baan hebben. En dat wij een uitstekende bereikbaarheid en toegankelijkheid (ook voor gehandicapten) hebben. Dat u verder kunt genieten van ultieme boerengastvrijheid. Dat er een onderhoudend alternatief programma is bij slecht weer. En tenslotte hebben groepen altijd prijs. 

 

Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Zij of hij zal u op uw gemak stellen en u bijstaan voor een plezierige en ongedwongen tijd.

 

U wordt meegenomen naar onze Boerengolfruimte. Daar krijgt u boerenkleding aangeboden. Dan zullen wij zorgen voor een mooi fotomoment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw familieleden, collega’s of vrienden zich in boerenkleding hebben gestoken.

 

Dan volgt de uitleg van het spel en is het tijd voor een sportief potje Boerengolf. Wij hebben een bijzondere baan voor u aangelegd aan het Tjeukemeer in Lemsterland met mooie uitzichten en paar moeilijke hindernissen. Op de achtergrond hoort u het ritselen van het riet, de wind waait door uw haren en de zon schijnt op uw gezicht. Boerengolf is een ontspannen en gezellige beleving.

 

Tijdens de route komt u een rustpunt tegen. Hier staat een hapje en een drankje voor u klaar. U kunt even uitrusten en gezellig met elkaar zitten.

 

Na anderhalf uur bent u uitgespeeld. De gastvrouw of heer zal u weer ontvangen bij terugkomst en zal een leuke prijs uitreiken.

 

Dan gaat u met zijn allen naar de Dikke Tút in Delfstrahuizen (3.5km). Dat is ongeveer 5 minuten rijden. In een gezellig café krijgt u heerlijk eten aangereikt. Dit eten is van te voren al vastgelegd bij Boerderijrecreatie en noemen we menu’s.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de menukeuze mogelijkheden. De prijzen zijn inclusief boerengolf en een hapje en een drankje. 

 

 

 • ·     Menu 1: €22,00, 2 consumpties, bal gehakt en gebakken aardappelen en sla
 • ·     Menu 2: €26,00, 2 consumpties, schnitzel met zigeunersaus, sla en gebakken aardappelen 
 • ·     Menu 3: €29,00, 2 consumpties, tomatensoep, schnitzel met zigeunersaus, sla en gebakken aardappelen
 • ·    Menu 4: €32,00, 3 consumpties, tomatensoep, schnitzel met zigeunersaus, sla en gebakken aardappelen en ijs

 

 

 

Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen/Echtenerbrug is aangesloten bij Boerengolfvereniging Nederland.

 

 

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Joure, Sneek en Heerenveen in en is makkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden liggen op een afstand van een uur rijden.