overzicht

Boerengolf Friesland bij familie Holtrop een ...

prijs p.p. v.a.

7
50
boek nu
Boekingsformulier
Vul onderstaand formulier in of bel ons op:
+31 (0)514 54 12 67

Naam
Telefoon
Email
Aantal personen
Datum
Vraag / opmerkingen

Na het versturen van het formulier nemen wij contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen.


foto's

Folder

prijslijsten_2016

LEUK OM BIJ TE BOEKEN:

Koffie/thee en Friese oranjekoek

Koe knuffelen

Barbecue

Boerengolf


Speerpunten voor een Boerengolfbaan zijn:

Boerderij beleving, Boerengolf is ontspanning, lopen in de natuur en tussen de koeien! Maar ook spanning en avontuur, gegarandeerd veel plezier! Beleef de boerengastvrijheid op een goede accommodatie voor compleet verzorgde uitjes. Makkelijk te reserveren, complete arrangementen mogelijk voor een vaste prijs per persoon.

 

 • Mogelijk vanaf 2 personen
 • Kan het hele jaar door
 • Tijdsduur 1,5 uur
 • Fotomoment
 • Inclusief boerenkleding
 • Geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten en verenigingen
 • Kinderen van 0 t/m 4 jaar zijn gratis
 • Kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen de helft van de prijs
 • Zie prijslijst voor eventuele combinatiemogelijkheden 
 • Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid tijdens de activiteit om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)
 • Boerengolfen op uw eigen gekozen locatie? Klik dan hier 
 • Zie ook Boerengolf de luxe Klik hier voor Boerengolf de luxe
 • Zie ook de volgende arrangementen: Koeknuffelen Boerengolf Klik hier voor Koeknuffelen Boerengolf,  Boerengolf Barbecue Klik hier voor Boerengolf Barbecue,
 • Afstand 10 minuten vanaf Lemmer, Heerenveen en Joure. 20 minuten vanaf Sneek . Klein uurtje vanaf Amsterdam, Leeuwarden , Utrecht, Groningen en Leeuwarden  
 • Gratis parkeren, filevrij te bereiken.
 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Bent u met een groep, dan kunnen wij voor u een oldtimer bus regelen.

 

Heerlijk boerengolfen aan het Tjeukemeer    

Boerengolf is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, families en verenigingen. Dat komt omdat er teamspirit wordt gevraagd. Maar het is tegelijk een ontspannen en gezellige buitenactiviteit. Deze combinatie zorgt er voor dat eigenlijk iedereen Boerengolf leuk vindt. 

 

Onze boerengolfbaan behoort tot de top boerengolfbaan Nederland. Dit houdt in dat wij een NK-waardige boerengolfbaan hebben en dat wij een uitstekende bereikbaarheid en toegankelijkheid (ook voor gehandicapten) hebben. Dat u verder kunt genieten van ultieme boerengastvrijheid. En dat er een onderhoudend alternatief programma is bij slecht weer. 

 

Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Hij of zij zal u op uw gemak stellen en u bijstaan voor een onbezorgde en plezierige tijd. 

 

U wordt meegenomen naar onze boerengolfruimte. Daar krijgt u boerenkleding aangeboden. Vervolgens zullen wij zorgen voor een mooi fotomoment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw familieleden, collega’s of vrienden zich in boerenkleding hebben gestoken. 

 

Na de uitleg van het spel is het tijd voor een sportief potje Boerengolf. Wij hebben een bijzondere boerengolfbaan voor u aangelegd aan het Tjeukemeer in Lemsterland met mooie uitzichten. Op de achtergrond hoor je het ritselen van het riet, de wind waait door je haren en de zon schijnt op je gezicht.

 

Tijdens de route komt u een rustpunt tegen. Hier kunt u even uitrusten en wat drinken. U kunt dit zelf meenemen, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. 

 

U kunt er ook voor kiezen om Boerengolf te combineren met een andere activiteit, arrangement of ons cateringaanbod. Er is veel mogelijk bij Boerderijrecreatie. En daarom helpen en denken wij graag met u mee bij het organiseren van een mooie onvergetelijke dag of middag. 

 

Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen is aangesloten bij Boerengolf vereniging Nederland. 

 

Boerderijrecreatie ligt aan het Tjeukemeer vlakbij het dorp Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Het ligt tussen Lemmer, Heerenveen, Joure en in de buurt van Sneek en is gemakkelijk te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden liggen op een afstand van ongeveer een uur rijden.